Shan + Andrea Niane

Arrangementsinformasjon
Default file 1488447358

Den 27. mars drar de to sørlandsbaserte bandene Shan og Andrea Niane ut på norgesturné. Reisen starter på Cafe Sting i Stavanger og slutter på Håndverkeren i Kristiansand, og den 30. mars legges turen til Hulen i Bergen. I løpet av turen skal bandene også spille på blant annet Kroa i Bø, Studentersamfundet i Trondheim og Herr Nilsen i Oslo, samt mange flere stopp på veien.

Både Shan og Andrea Niane har sitt utgangspunkt fra rytmisk institutt på Universitetet i Agder, hvor samtlige av medlemmene fullfører sin master- og bachelorgrad. I 2014 fant medlemmene i Shan hverandre og står i dag igjen med et sjangerbredt repertoar sterkt preget av hvert av enkeltindividenes personlige sound. Med sterke tekster og gripende musikk går Shan inn for å gi publikum og seg selv overbevisende konsertopplevelser.

 Gruppen er aktuell med sitt kommende debutalbum ”Confessions” og slipper i forkant av turnéen singelen ”Stay” på digitale strømmetjenester. Andrea Niane er en vokalist og låtskriver som befinner seg i et spennende pop/soul-landskap. Andrea er tidligere kjent fra visepop-trioen Ask, et av de mest omtalte bandene i sør-norsk presse. Andrea har med Ask opptrådt på en rekke prestisjefylte scener i løpet av karrieren og har bl.a. gitt ut albumet ”Blinded” i 2016 som høstet mange gode tilbakemeldinger. Niane legger endelig ut på sin aller først turné under eget navn.

hulen
hulenbergen
konsert

Restriksjoner

For å kunne delta på arrangementet må den som skal bruke billetten være 18 år. Se http://hulen.no/info/aldersgrense for vergeordning.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refunderes kun ved avlyst konsert.