Kampfar & Vreid + Dreamarcher

Arrangementsinformasjon
Default kampfar  vreid og dreamarcher p  hulen

Kampfar og Vreid er to av Norges sterkeste og mest hardtarbeidende black metal-band. Begge bandene har vokst mye gjennom årene. Forrige høst slapp de begge knallsterke album som oser av kreativitet. Nå reiser de sammen ut på Europaturné høsten 2016. Med seg har de lovende Dreamarcher som supportband.

Kampfar

Kampfar sin nyeste plate, ​Profan, er deres mest aggressive og intense noensinne. Siden bandet ble til i 1994 med inspirasjon fra folk og klassisk musikk, via den kjøligere plata ​Kvass​, har bandet stadig fornyet seg og blitt til den black metal-autoriteten de er i dag. Denne gjengen må du se live!

​Anmeldelser av ​Profan:​Album Of The Month – Scream Magazine
14 of 15 – Legacy (Nr. 2 - Soundcheck)
10/10 – Time For Metal
10/10 - Heavymetal.dk
9/9 - RCN
9/10 - Evil Rocks Hard
95/100 - Lords Of Metal

Vreid

På deres syvende plate, ​Sólverv​ , vender Vreid tilbake til sine røtter. Platen er en milepæl for bandet og responsen har vært massiv. Vreid har spilt 500 konserter i 25 forskjellige land, og er kjent som et av Norges mest intense live acts. Siden albumslippet har de vært på turné i Skandinavia, Europa og Japan med stor suksess. De er nå klare for Europaturné med sine brødre i Kampfar!

​Anmeldelser av ​Sólverv
10/10 Metal Only
10/10 Metal Temple
5/5 Daily Rock Magazine
5/5 Metal Talk
9/10 Metal Hammer Norway
9/10 Rock Tribune 
5/6 Scream Magazine

Dreamarcher

Dreamarcher blander det røffe med det vakre og følsomme med solide talenter. Musikken deres reflekterer deres oppvekst i en liten by med forlatte fabrikker mellom majestetiske fjell som stiger opp fra Hardangerfjorden dekket med isbreer. De er inspirert av blant annet Deafhaven, Converge, Mastodon, The Mars Volta, A Place to Bury Strangers, Baroness og Sunn.

hulen
hulenbergen
konsert
kampfar
vreid
dreamarcher

Restriksjoner

For å kunne delta på arrangementet må den som skal bruke billetten være 18 år. Se http://hulen.no/info/aldersgrense for vergeordning.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refunderes kun ved avlyst konsert.