Great People + Blood Forest Family

Arrangementsinformasjon
Default file 1484135375

Musikk som dette kler Hulen, og Hulen kler absolutt musikk som dette! Denne Tromsø/Oslo-komboen fra selskapet athomelabel inviterer til en lun og psychedeliskaften! Begge bandene imponerte stort på Indie Fest på Landmark i 2016, og vi mener absolutt at det er på høy tid at de viser seg også på andre siden av nygårdshøyden. 

GREAT PEOPLE 

Det alternative rockebandet Great People ga ut to overbevisende singler i 2015, før de i september2016 slapp første smakebit, "This Future", fra deres kommende debut-EP. Tromsøgjengen, som deler tiden sin mellom fødebyen og hovedstaden, har med tiden etablert seg som et imponerende liveband. Great Peoples lydbilde er tungt prossesert med utstrakt effektbruk på gitar og vokal i tillegg til suggererende basslinjer som komplimenterer en leken rytmeseksjon. Når medlemmene har bakgrunn i hardcorebandet Feskekrok og solskinnsensemblet Blood Forest Family er det kanskje ikke så rart at de leverer en slags popestetikk med litt rasp i kantene.

BLOOD FOREST FAMILY 

Etter å ha vært en lokal nordnorsk juvel over lang tid, som spilte på ulike festivaler og klubber rund tom i regionen, tok Blood Forest Family sine første steg sør for polarsirkelen ved å gjøre en stuekonsert i en liten loftsleilighet på St. Hanshaugen i Oslo. Dette førte til flere konserter i hovedstaden, og senere i Bergen – hvor de spilte inn sin selvtitulerte debut EP som slippes 15.februar 2017. Med det som gjerne kan beskrives best som varm, alternativ pop, har bandet sakte men sikkert bygd seg opp fra sin spede begynnelse i 2012. De har gjort bestillingsverk for Festspillene i Nord-Norge, spilt på Riddu Riddu, Aronnesrocken og Tromsø InternasjonaleFilmfestival. ”This young band’s soft yet powerful music conquered the masses!”, skrev Utropia etter sistnevnte

hulen
hulenbergen
konsert
bloodforestfamily
alternativ

Restriksjoner

For å kunne delta på arrangementet må den som skal bruke billetten være 18 år. Se http://hulen.no/info/aldersgrense for vergeordning.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refunderes kun ved avlyst konsert.