Electric Eye + supp. Himmellegme

Arrangementsinformasjon
Default file 1484657205

Electric Eye spiller psykedelisk space-rock inspirert av skitten blues, India og det stadig ekspanderende verdensrommet. På inspirasjons-mixtapen finner vi låter fra The Black Angels, Wooden Shjips, Pink Floyd i Pompeii og Embryonic-plata til Flaming Lips.Electric Eye består av Øystein Braut, gitarist i The Alexandria Quartet og Dig Deeper, Njål Clementsen fra The Megaphonic Thrift og Low Frequency in Stereo, undergrunnsbergens favorittprodusent og gitarist i Hypertext, Anders Bjelland, og Jazz/Noise/Drone-trommis Øyvind Hegg-Lunde.

Support:
Himmellegeme kommer fra den mørke og regnfylte kystbyen, Bergen. Legeme er et psych-rock band preget av blues, prog-rock og et atmosfærisk lydbilde som skaper en tidløs og utenomjordisk sound. Med tunge og hardtslående riff, nervepirrende melodier og melankolske tekster både på norsk og engelsk, skaper legeme musikk basert på hendelser i deres liv, så vel som andres.Reisen startet i 2015 da bandet begynte å skrive materiale som de presenterte på scener rundt i Bergen. Ikke lenge etter hadde legeme funnet en «sound» som de fort forstod at de var ment for. Musikken tok fort form, noe som endte med en samling av låter som skulle bli legemets første studioalbum. Albumet ble spilt inn i Broen studio i slutten av 2016.I februar 2017 slo bandet seg sammen med Karisma Records, som skal gi ut debutalbumet deres i løpet av året.

hulen
hulenbergen
konsert
electriceye
psykadelisk

Restriksjoner

For å kunne delta på arrangementet må den som skal bruke billetten være 18 år. Se http://hulen.no/info/aldersgrense for vergeordning.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refunderes kun ved avlyst konsert.