Bendik

Arrangementsinformasjon
Default file 1496810340

Sterke kontraster har alltid vært en viktig del av Bendiks univers. Det er en jente med en gutts navn. Det er såre tekster i mektig innpakning. Musikken drives av få musikere, men låter som et orkester.

Siden Bendik, eller Silje Halstensen som hun egentlig heter, for alvor begynte å markere seg i 2012 har hun utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Den hyppige

turnévirksomheten kombinert med Siljes formidlingsevne og fabelaktige band har bidratt til å gjøre Bendik-konsertene til noe helt eget. Publikum og presse har latt seg rive med, og i både 2013 og 2015 ble Bendik nominert til årets liveartist under P3 Gull.

Våren 2016 slapp hun albumet Fortid, som hadde flere låter i høy rotasjonhos NRK P3 og ga henne sin andre Spellemann-nominasjon på tre år – denne gang i kategorien «popsolist».

Albumet ble etterfulgt av en svært omfattende turné sammen med hennes faste band. Anmelderne var unisone i sin begeistring, og i løpet av sommermånedene høstet Bendik femmer på terningen under blant annet Slottsfjell- og Parkenfestivalen, mens lokalavisene ga full pott under både Skjærvafest i Kristiansund i Bukta i Tromsø.

Sommeren 2017 gjør hun et knippe utvalgte festivaler, deriblant Vinjerock, Sommerfesten på Giske, og Festspillene i Nord-Norge

hulen
hulenbergen
konsert

Restriksjoner

For å kunne delta på arrangementet må den som skal bruke billetten være 18 år. Se http://hulen.no/info/aldersgrense for vergeordning.

Ansvarsfraskrivelse

Billetter refunderes kun ved avlyst konsert.